Project

Devonshire House, London W1

Value

Undisclosed

Duration

34 Weeks

Project Manager

King Sturge

Architect

Pringle Brandon

QS

Bigham Anderson Partnership

Services Consultant

Chapman Bathurst

The works comprised of the internal strip out of 38,000 sq ft over 2 floors of accommodation. The offices underwent a high quality fit out including the installation of new services, ceilings and raised floors. The toilets and core areas were totally refurbished.

A new reception area was created together with a cafe, teapoints and executive meeting rooms. Walnut panelling was used in the cellurised offices with onyx and stone in the reception area. A feature staircase connecting the floors was installed using a mixture of hardwood and glass. The refurbishment was completed in two phases 16 weeks and 18 weeks.