• Project

    The Warehouse, The Bower, Old Street

  • Value

    £2.5 million

  • Duration

    18 weeks

  • Project Manager

    Hush PMC

  • Architect

    Studiofibre

  • QS

    BAP

  • Services Consultant

    TAP

Working with the original look and feel in the recently refurbished Bower Building, this contemporary Cat B fit out on behalf of Farfetch enables them to consolidate their London offices. Farfetch is a global community of over 300 visionary fashion boutiques offering an inspirational shopping experience to fashion-forward consumers.

Over 3 floors the works consists of open plan office space,  client facing meeting rooms, break out areas, high quality reception and the installation of a continuous stair linking levels 4 to 6.

Related Projects

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. How to manage cookies